Wie en wat is De Groene Zonnepanelen Brabant

De Groene Zonnepanelen Brabant  is eenbedrijf gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van Duurzame Energie Producten.

Zoals:

  • Zonnecollectoren/ boilers voor het leveren van duurzame warmte
  • Zonnepanelen voor het leveren van duurzame elektriciteit
  • Vloerverwarming

Onze Doelstelling
Het leveren en plaatsen van complete oplossingen op het gebied van duurzame energie.

De Visie
Bij De Groene zien wij dat de energievoorziening van elektriciteit, verwarming en warm water in particuliere huishoudens, bedrijfsgebouwen en overheidsgebouwen gebaseerd op het gebruik van fossiele brandstoffen eindig is. We beseffen dat er alternatieven voor energieproductie  moeten worden ontwikkeld en toegepast.
Eén van deze alternatieven is het gebruik maken van duurzame energiebronnen zoals zonne-energie  die in principe oneindig zis. Natutech wil een bijdrage aan leveren aan het stimuleren en vergemakkelijken van het gebruik van duurzame energiesystemen.

Wat voor Service
Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van producten en oplossingen op het gebied van duurzame energie. Wij kunnen duurzaamheidprojecten begeleiden leveren en plaatsen  Wij bieden tevens een plaatsing service aan voor het daadwerkelijk installeren van zonne-energie systemen. Wij vinden het belangrijk om onze klanten oplossingen te bieden en deze naar tevredenheid verder op weg te helpen.

Kosten Energie besparen
Onze duurzame energie voorzieningen kunnen een forse besparing op de gas- en elektriciteitsrekening opleveren. De overheid stimuleert de aanschaf van een duurzame installatie door subsidie op de aanschafprijs en/of energieverbruik te geven. Een duurzame energie installatie is een investering die zichzelf terugbetaalt!

Heeft u als professional een project waarin u onze systemen wilt toepassen, neemt u dan contact met op met onze afdeling verkoop, Bas van Rijswijk.

Bas van Rijswijk
Raymond van Rijswijk
Dirk Kouters
Montage bedrijf