Projecten

65 Zonnepanelen op een damwand profiel dak

65 Zonnepanelen ruim 16000 kw/u geplaatst op een damwand profiel dak.Bevestiging door middel van strips op het dak.Een eenvoudige en goedkope manier van montage.

62 Zonnepanelen op een Zacht PVC plat dak
15 Zwarte panelen op een tussenwoning

15 zwarte PV panelen 3825 Watt  Geplaatst op een dak van 40 gr bedekt met zwarte betonpannen.Er is maximaal gebruik gemaakt van de ruinte op het dak lin de brete was er 40 cm over in de hoogte  10 cm De Fronius omvormer is geplaatst op de overloop en de bekabeling is door de lepe hoek van de  trap naar de meterkast gevoerd.Daar is 1 zekering van 25 Ampère  geplaatst .

11 PV zonnepanelen en 3 Water panelen

11 zonnepanelen 2750 watt en 3 waterpanelen met een 300 liter boiler . De boiler ondersteunt ook de cv installatie. Deze istalatie zorgt voor heet tapwater 300 liter en geeft tevens een ondersteuning aan het cv systeem door een dubbele spiraal in de boiler

 

8 Zonnepanelen met 8 losse omvormers

Dit project in Zevenbergen heeft 8 zonnepanelen met 8 Enphase omvormers. Hiervoor is gekozen omdat de panelen 1 voor 1 in de zon komen. Dit is ook duidelijk op de foto`s te zien . Doordat ieder paneel zijn eigen stroom produceert is het systeem niet afhankelijk van schaduw op enkele panelen. en blijft de opbrengst maximaal.Voor de set van 6 panelen is gekozen om ruimte te besparen ten opzichte van de lichtkoepel op het dak.Tevens heeft Enphase een mooi monitoring systeem waardoor de opbrengsten gemeld worden en heel mooi te zien is wat er opgebracht is.