Zonnepanelen en overige duurzame oplossingen

Bent u op zoek naar zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen,  Dan kunt u op deze pagina alle informatie vinden die u zoekt.

Wat is duurzame energie?
Duurzame energie is energie die opgewekt is op een milieu vriendelijk manier. Dit is steeds belangrijker omdat onze fossiele brandstoffen aan het opraken zijn.

Wat is Zonne-energie?
Zonne-energie is energie die wordt opgewekt door een zonnepanelen. Een zonnecel zet zonlicht om in elektriciteit. Zonnepanelen zijn er in verschillende soorten, hierbij hebben we verschillende type cellen en kleuren. Een omvormer zorgt ervoor dat de gelijkstroom van het zonnepaneel omgezet wordt in wisselstroom.

Wat is een zonneboiler?
Een zonneboiler is een installatie die doormiddel van zonlicht warm water maakt. Een zonneboiler systeem gebruikt zonnecollectoren waardoor water of glycol loopt. Dit mengsel wordt rondt gepompt en via een spiraal wordt dit afgegeven aan de zonneboiler. Een zonneboiler kan gebruikt worden voor tapwater en CV ondersteuning.

Wij streven ernaar klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u bepaalde informatie niet kunnen vinden, neem dan gerust contact met ons op.